Phonak Audeo Paradise
  Audeo P90 Audeo P70 Audeo P50 Audeo P30
Цени с ДДС: 5 990 лв. 4 190 лв. 2 690 лв. 1 990 лв.
Phonak Naida Paradise Премиум Висок Стандартен Основен
Функции и технологичен клас: 90 70 50 30
Autosense OS 4.0: (Четвърто поколение автоматична операционна система за адаптиране режимите/програмите на работа)        
Комфорт в ехо (1)      
1. Разпознава честотата на всяка една реверберация и добавя подходяща редукция на усилването, което допринася за по-малко изкривявания и повече комфорт в говорната реч        
Говор в кола (2)      
2. Редуцира широколентовия шум в колата, за да създаде стабилна среда за чуване, която ще улесни комуникацията и ще намали усилието        
Говор в силен шум (3)      
3. Една от ключовите програми Stereo Zoom се фокусира върху разговора фронтално пред слушащия. Тесният звуков лъч пред слушащия позволява подобрена разбираемост на говора и намалено усилие в разнородна шумова среда.        
Музика (4)    
4 Предлага широк динамичен обхват, бавна скорост на компресията и повече усилване за по-плътно и богато възприемане на музиката.        
Комфорт в шум (5)  
5 Активно намалява шума, когато няма наличен говор.        
Говор в шум (6)
6. Адаптира и намалява шума, идващ отзад в реално време като прилага и оптимизира съотношението сигнал-шум (SNR) в шумна среда.        
Спокойна (тиха) среда (7)
7. Предоставя оптимално усилване за разбиране на говорната реч и комфорт на чуване, когато сме в разговор лице в лице в тиха среда.
       
Говор от аудиоизточник + микрофон
Музика от аудиоизточник + микрофон
         
Допълнителни програми: 90 70 50 30
Макс. брой допълнителни програми: 4 4 4 4
Комфорт в ехо      
Разпознава честотата на всяка една реверберация и добавя подходяща редукция на усилването, което допринася за по-малко изкривявания и повече комфорт в говорната реч        
Говор в силен шум    
Предлага широк динамичен обхват, бавна скорост на компресията и повече усилване за по-плътно и богато възприемане на музиката.        
Говор на 360 градуса    
Автоматично избира посоката на говор и го прехвърля до другото ухо, за да подобри разбираемостта на говорната реч, без да се налага да се обръщаме към говорещия.        
Говор в шум
Адаптира и намалява шума, идващ отзад в реално време като прилага и оптимизира съотношението сигнал-шум (SNR) в шумна среда.        
Спокойна (тиха) среда
Предоставя оптимално усилване за разбиране на говорната реч и комфорт на чуване, когато сме в разговор лице в лице в тиха среда.        
Комфорт в шум
Активно намалява шума, когато няма наличен говор.        
Музика
Предлага широк динамичен обхват, бавна скорост на компресията и повече усилване за по-плътно и богато възприемане на музиката.        
Акустичен телефон
Една от ключовите функции DuoPhone предава сигнала в реално време до другото ухо, така че гласът от телефонната слушалка да се чува в двете уши на слушащия като средното подобрение е от 3,1 dB SNR.        
Индивидуална програма
Стрийминг програми:        
RogerDirect + mic
PartnerMic + mic
PhoneCall + mic
Функционалности: 90 70 50 30
UltraZoom Premium Advanced Standard Essential
 
Насочената микрофонна система е изпитан метод за подобряване разбираемостта на говорната реч на фона на заобикалящ шум. UltraZoom е адаптивна мултиканална технология на действие в тесен фронтален обхват (монаурално). Тази функция е или автоматична като част от операционната система AutoSense, или ръчна като избираема програма.        
Dynamic Noise Cancellation      
Динамично потискане на шума        
Speech Enhancer      
Оптимизатор на говорната реч        
EchoBlock      
EchoBlock е функция, която подобрява разбираемостта в условия на реверберация каквато се среща в големи конферентни зали, църковни зали или в помещения със звукоотразителни повърхности. Целта на функцията е моментално да се премахне изкривяването на реверберантния звук, за да се възстанови естествения чист звук.        
Tap Control*        
(налично само при моделите Audeo P-R и P-RT)        
Контрол само чрез докосване на ухото        
- Siri/Google Assistant (популярни гласови асистенти/интерфийси)    
- Пауза/рестарт на стрийминг    
- Приемане/отхвърляне на телефонно обаждане    
StereoZoom    
Насочената микрофонна система е изпитан метод за подобряване разбираемостта на говорната реч на фона на заобикалящ шум. StereoZoom е адаптивна мултиканална технология на действие в тесен фронтален обхват (бинаурално). Тази функция е или автоматична като част от операционна система AutoSense, или ръчна като избираема програма.        
WindBlock    
Функция, която идентифицира и класифицира шума от вятър в микрофоните. Мощен, адаптивен алгоритъм, който автоматично потиска вятъра и позволява по-чисто разбиране на говорната реч на открито.        
SoundRelax    
Функция, която допринася за по-спокойно чуване при наличие на силен шум като блъскащи се врати или тракащи/звънтящи прибори или съдове.        
Motion Sensor Hearing  
(налично само при моделите Audeo P-R и P-RT)        
Интегриран сензор за движение, който улавя движението на ползвателя на слухови апарати и при наличен паралелен разговор, насочва микрофоните така, че говорът да бъде максимално ясен и разбираем въпреки движението.        
DuoPhone  
Гласът от телефонната слушалка се чува едновременно и в двете уши при бинаурално слухопротизаране.        
Real Ear Sound  
Когато микрофоните са разположени извън ушната мида, както е при задушните слухови апарати, естественото възприемане и локализиране на звуците по посока отпред/отзад и по вертикалата се губи. Функцията Real Ear Sound възстановява естественото усещане за чуване и възприемане на посоката на сигнала.        
Roger and Directional Setting  
Позволява да се използва Roger – микрофон като позволява възприемането и разбирането на говорната реч в непосредствена близост още по ясно.Rдger и насочените функции адаптивно активират насочените микрофони на слуховите апарати въз основа на нивото на околния шум.        
SoundRecover2
Ново поколение SoundRecover (автоматична функция, възстановяваща високочестотни звуци), която подобрява съществено чуваемостта и разбираемостта чрез алгоритъм за адаптивно честотно понижаване на звуците. Това създава несравним комфорт и лекота при изразена високочестотна слухова загуба.        
WhistleBlock
Тази функция разграничава зваците, които естествено звучат като „пищящи“ или подобни на микрофония от истинската техническа микрофония. Това означава подобрено чуване без дразнеща микрофония.        
NoiseBlock
Функцията се изразява в ефективно потискане на некомфортния околен шум. Прави фина разлика между говор и не-говор, елиминирайки шума като същевременно поддържа разбираемостта при говор.        
RogerDirect 
Интелигентна безжична технология, която свързва слуховите апарати или кохлеарните импланти с външни микрофони (до 50 м в най-идеалния случай), изчиствайки чуването и разбирането в трудни ситуации.        
User Preference Tuning
Слуховият апарат запомня Вашите предпочитания по отношение на силата на звука и изборът на програма в различните ситуации и се адаптира спрямо тях сам без намесата на ползвателя.        
QuickSync
При бинаурално слухопротезиране двата слухови апарат могат да се управляват само от единия. Това гарантира, че силата на звука и програмите винаги са синхронизирани.        
AOV
Акустично оптимизиран вент, който намалява възможно най-много ефекта на оклузията.        
Tinnitus Balance
Бял, розов, кафяв и други индивидуални звуци за директно маскиране на тинитус или за звукова терапия.        
auto Acclimatization
Слуховият апарат постепенно увеличава общото усилване във времето, за да направи адаптацията на неопитните ползватели по-комфортна.        
Enviromental balance
Позволява да бъде усилен безжично предавания сигнал с 30 дБ SNR спрямо заобикалящата ни среда чрез бутона за регулиране силата на звука.        
Finetuning Channels 20 20 16 12
Каналите за фина настройка при слуховите апарати ни дават възможност по-прецизен анализ и подход към настройките.        
Няма намерени продукти.