• Марка: Phonak - Швейцария

Цифров слухов апарат Phonak Baseo Q5

406,00 лв.
+ -

Базов модел слухов апарат от технологията Quest на Phonak за хора с икономичен бюджет

Цифровият слухов апарат Baseo Q5 e базов модел слухов апарат, който има прекрасен звук и е на достъпна цена. За разлика от старите познати модели слухови апарати, този модел ще ви изненада с невероятна чистота на звука, никакво "пищене" и отлична адаптация при начинаещи ползватели на слухови апарати. Един от най-новите поколения слухови апарати на швейцарския производител Phonak (Фонак), който представлява високотехнологично цифрово устройство с отлично качество на звука, базиращо се на технологията Quest (индекс Q).

Комфортно чуване в шумна среда

Baseo Q5 e 2-канален и има 2 програми, които се сменят ръчно. Първата програма е предназначена за тихи ситуации (закрити пространства, напр. у дома), а втората е за шумна среда (на открито, напр. на улицата).

В зависимост от слуховата загуба моделът Baseo Q5 e наличен в два варината според мощността: Baseo Q5 M и Baseo Q5 SP. И двата варианта се захранват с батерия цинк-въздух, размер 13. Два възможни цвята на корпуса - бежов и черен.

Специални функции при този модел:

Функцията WhistleBlock прави разлика между звуковете, които приличат на микрофония и тези на истинската микрофония. Това означава за ползвателя на този модел подобрена чуваемост и чудесно качество на звука без наличието на така дразнещото "пищене".

Функцията Noise Block Processing е особено полезна в случаите на некомфортен околен шум.

Здрав корпус, дълъг живот и влагоустойчивост

Baseo Q5 е базиран на най-издръжливия дизайн на Phonak - потвърдено от милиони ползватели на този модел по света. Притежава нано покритие на микрофонната система, метално свързване на акустичното рогче и ниво IP-57 по международен станадарт за влаго- и прахоустойчивост. 

 

 

 

Характеристики
Характеристики
Задушни слухови апарати (BTE)
Phonak Baseo Q5
Базов клас
Phonak Baseo Q5