• Марка: Sonioton - България

Слухов апарат за телевизия BL - 8008

180,00 лв. 220,00 лв.
+ -

Слуховият апарат за телевизия BL - 8008 e многофункционално и високотехнологично устройство на принципа на инфрачервените вълни. Той ще ви даде комфорта и свободата да слушате любимите си телевизионни и радио предавания, да се наслаждавате на музиката или да водите разговори чрез Skype, без наличието на безкрайни кабели из дома ви.

1. Мощният предавател ви дава отличен обхват с изключително качество на звука.

2. Автоматичният контрол на сигнала предпазва от внезапни повишавания на силата на звука и запазва стабилно нивото на звука.

3. Балансовите контроли позволяват индивидуални настройки за ляво и дясно ухо.

4. Тоновият контрол ви позволява да изберете най-приятния за вас тембър.

5. Слушалките са изключително леки - само 55 гр.

6. Изключително комфортен дизайн на меките накрайници за ушите, което ви осигурява възможност за максимално усилване като едновременно с това максимално се редуцира шумът отвън.

7. Аудио- и микрофонните изходи на слушалките позволяват да ги използвате самостоятелно като слушалки, без да се налага връзка с предавателя.

8. Литиево-йонната батерия ви позволява да слушате телевизия или радио 12 часа с едно-единствено зареждане на батерията.

Кой би имал нужда от слухов апарат за телевизия?

- Хора, които нямат слухова загуба, но искат да слушат телевизия, без да притесняват хората около себе си.

- Хора, които имат слухова загуба и ползват слухови апарати, но въпреки това не разбират говора по телевизията.

- Хора с нормален слух, които изучават чужди езици и им се налага да ползват различни аудиоизточници по време на обучителния курс.

Слуховият апарат за телевизия има специални функции и настройки за слушане на телевизия - настройки на баланса и тембъра.

 

Подобен продукт бихте могли да разгледате или закупите на сайта на Sennheiser - Headphones - Assistive Listening: http://en-uk.sennheiser.com/headphones-assistive-listening