• Марка: Oticon - Дания

Цифров слухов апарат Oticon Intiga и Intiga i

2 800,00 лв.
+ -

Oticon Intiga и Intiga i – най – малкият в света цифров слухов апарат с вградена Wireless функция, създаден за да задоволи нуждите на хората, които за първи път ще ползват слухов апарат и търсят максимална дискретност. Напълно автоматизирани, слуховите апарати от серията Oticon Intiga и Oticon Intiga i  могат да покрият загуби до 80 dB,  като едновременно с това животът на захранващата ги батерия може да продължи до една седмица. Слуховите апарати от серията Oticon Intiga съдържат в себе си най-високите съвременни технологични постижения, като функцията Speech Guard, съвместимост с Oticon ConnectLine и са базирани на Wireless платформата Rise 2.

        Слуховите апарати от серията Oticon Intiga се предлагат в три разновидности: Oticon Intiga 10, Oticon Intiga 8 и Oticon Intiga 6, като трите разновидности са с говорител в ухото и са в различни ценови диапазони. 

        С модерния си дизайн и атрактивна форма, слуховите апарати от серията Oticon Intiga се превръщат в отличен избор за активни в живота клиенти, които за пръв път ще носят слухов апарат.

Основните характеристики на Оticon Intiga са показани в следната таблица:
 
 
Честотен
диапазон
Канали за
Настройка
Програми
Oticon
Connect Line
Памет
Максимална
слухова загуба до:
Intiga 10
10 000 Hz
10
4
да
да
до 80 dB
Intiga 8
8 000 Hz
8
4
да
да
до 80 dB
Intiga 6
8 000 Hz
6
4
да
да
до 80 dB
Характеристики
Характеристики
Вътреушни слухови апарати (ITE)
Oticon Intiga и Intiga i
Премиум клас
Oticon Intiga и Intiga i