• Марка: Phonak - Швейцария

Цифров слухов апарат Phonak Baseo Q10

480,00 лв.
+ -

Базов модел слухов апарат от технологията Quest на Phonak за хора с икономичен бюджет

Цифровият слухов апарат Baseo Q10 e базов модел слухов апарат, който има прекрасен звук и е на достъпна цена. За разлика от старите познати модели слухови апарати, този модел ще ви изненада с невероятна чистота на звука, никакво "пищене" и отлична адаптация при начинаещи ползватели на слухови апарати.  Класически модел цифров слухов апарат (програмируем) на швейцарския производител Phonak (Фонак), който представлява високотехнологично цифрово устройство с отлични базови качества на звука, характерни за вече по-остарялата технологията Quest (индекс Q).

Комфортно чуване в шумна среда

Baseo Q10 e 3-канален и има 2 програми, които се сменят ръчно. Първата програма е предназначена за тихи ситуации (закрити пространства, напр. у дома), а втората е за шумна среда (на открито, напр. на улицата).

В зависимост от слуховата загуба моделът Baseo Q10 e наличен в два варината според мощността: Baseo Q10 M и Baseo Q10 SP. И двата варианта се захранват с батерия цинк-въздух, размер 13. Основен цвят на корпуса - бежов.

Специални функции при този модел:

Функцията WhistleBlock прави разлика между звуковете, които приличат на микрофония и тези на истинската микрофония. Това означава за ползвателя на този модел подобрена чуваемост и чудесно качество на звука без наличието на така дразнещото "пищене".

Функцията Noise Block Processing е особено полезна в случаите на некомфортен околен шум.

Здрав корпус, дълъг живот и влагоустойчивост

Baseo Q10 е базиран на най-издръжливия дизайн на Phonak - потвърдено от милиони ползватели на този модел по света. Притежава нано покритие на микрофонната система, метално свързване на акустичното рогче и ниво IP-57 по международен станадарт за влаго- и прахоустойчивост. 

 

 

 

Характеристики
Характеристики
Задушни слухови апарати (BTE)
Phonak Baseo Q10
Базов клас
Phonak Baseo Q10